Επιστημονικη εκδηλωση για τις θεραπειες Πoλλαπλης Σκλήρυνσης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια του ετήσιου σχεδίου δράσης, πρόληψης, προαγωγής της υγείας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας επιστημονική εκδήλωση με θέμα:

«Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα των Θεραπειών Πολλαπλής Σκλήρυνσης», την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».
   Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ, Αντώνης Χαροκόπος, ενώ έγκριτοι επιστήμονες (ο κος Ιωάννης Ελλούλ – Αν. Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ο κος Γεώργιος Μανωλέσος – Ψυχίατρος, τ. Διευθυντής Ε.Σ.Υ. και η κα Μαρίνα Θεοδωρίτση – Φυσικοθεραπεύτρια, ΟΕΠ Leader, Εργ. Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας) θα παρουσιάσουν θέματα του επιστημονικού και ερευνητικού τους έργου. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο