Στο πλευρό της Περιφέρειας για την προστασία της οικογενειακής στέγης το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας

Πλήρη στήριξη στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έδωσε με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας στην τελευταία συνεδρίαση του.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν και ενημέρωσαν το Σώμα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, σημειώνοντας πως είναι αναγκαία η νομοθετική ρύθμιση και η αλλαγή του σχετικού άρθρου του Συντάγματος.

Στις τοποθετήσεις τους τόσο ο Δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος, όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι χαιρέτισαν την πρωτοβουλία , θεωρώντας την σημαντική για την προστασία της οικογενειακής στέγης.

Μάλιστα στην συντριπτική τους πλειοψηφία προσυπέγραψαν το κείμενο που θα δοθεί στην Κυβέρνηση , ώστε να προωθηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις.

Σημειώνεται ότι προ ημερών ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και η βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ισότητας φύλων Αναστασία Τογιοπούλου, στα πλαίσια των επαφών τους με φορείς της Αιγιάλειας για την κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας, είχαν συναντηθεί με το Δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο, ο οποίος είχε συμφωνήσει πλήρως και είχε δεσμευθεί να συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο