Ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος υπέγραψε για την προστασία της οικογενειακής στέγης

Την υπογραφή του για την στήριξη της πρωτοβουλίας νέας νομοθετικής ρύθμισης, προκειμένου  να προστατευθεί η οικογενειακή στέγη , ενόψει των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, έθεσε σε σχετικό κείμενο ο διεθνώς αναγνωρισμένος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, στο γραφείο του.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος Κατσιφάρας στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη είναι ζήτημα αξιοπρέπειας για τους πολίτες και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιβάλλεται να σταθεί κοντά τους και να τους υπερασπιστεί . Γιατί η οικογενειακή στέγη είναι ιερή και αποτελεί κύριο συστατικό της κοινωνικής συνοχής.

markopoulos03

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και  Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας Μο Σταύρος Σολωμός , που επίσης υπέγραψε το κείμενο.

Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ξεκινήσει συλλογή υπογραφών για την ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης για την προστασία της οικογενειακής στέγης.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας άρχισε σειρά επαφών με φορείς της Αυτοδιοίκησης για να συμπαραταχθούν στην κινηματική πρωτοβουλία.

Μάλιστα αύριο Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα θέσει το ζήτημα στην συνεδρίασης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. 

Ενώ την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ Χρυσόστομο, που δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου είχε συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας και οι Δήμαρχοι δήλωσαν πως θα ενεργοποιήσουν τα δημοτικά τους συμβούλια στην κατεύθυνση της αναγκαιότητας αλλαγής του νομού, για να σωθεί η οικογενειακή στέγη. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο