Δεκεμβρίου 04, 2020

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει.

Σύμβαση για την προμήθεια συνολικά 40.000 μασκών χειρουργικού τύπου, μιας χρήσης, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε χθες Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η ΕΜΥ (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) γνωστοποιεί ότι σήμερα  θα εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην χώρα μας, τα οποία θα επηρεάσουν και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εκτίμηση της κατάστασης που βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου όσον αφορά την διασπορά του κορονοϊού covid-19 αποτέλεσε αντικείμενο της σύσκεψης που συγκάλεσε το πρωί χθες, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ο ρόλος του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζητήθηκε σε σύσκεψη που έγινε το πρωί χθές, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Έως 5.000 ευρώ θα λάβουν οι επιχειρηματίες της εστίασης για να τοποθετήσουν θερμάστρες στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών τους, ώστε να καταστούν λειτουργικοί εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία», σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020.

Ένας αστυνομικός ηλικίας 52 ετών έφυγε από τη ζωή χθες, Τετάρτη (02.12) νικημένος από την κορωνοϊό.

Δελτίο Τύπου της "Νέας Πελοποννήσου" & του Πέτρου Τατούλη.

Το εργολαβικό συμφωνητικό για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης, έργο προϋπολογισμού 5.388.580,64 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας. Το εν λόγω έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραµµα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020.

Σελίδα 1 από 861

logofootermedia