Τα χημικά της Αριστεράς και οι υποκριτικές φωνές των ΜΜΕ και της αντιπολίτευσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίπολη 4-10-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας
Είναι γεγονός ότι ο συσχετισμός των κομματικών δυνάμεων και η στελέχωση της Αστυνομίας, είναι κάτι που μας έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν μεν, αλλά από το Πασοκοδεξιό πολιτικό σύστημα δε, που κυβερνούσε τη χώρα μας επί δεκαετίες.

Επ αυτού δεν μπορεί κανείς μας να υποβάλει τις ενστάσεις του, γιατί τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων, όπου ψηφίζουν τα σώματα ασφαλείας, μας το αποδεικνύουν με το πιο περίτρανο τρόπο!
Ύστερα οι καταγγελίες όλα τα προηγούμενα χρόνια, για ζαρντινιέρες και δολοφονίες αθώων πολιτών, αλλά και τα όσα ακούγονται από αυτόπτες μάρτυρες στη δίκη της Χρυσής Αυγής, για τις εγκληματικές της πράξεις, αποδεικνύουν του λόγου του αληθές, για το τι είδους αστυνομία και γενικά σώματα ασφαλείας, παρέδωσαν στη παρούσα κυβέρνηση, οι κύριοι – κύριοι της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, πού τώρα ζητάνε εξηγήσεις για την απαράδεκτη τακτική και συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους συνταξιούχους που διαμαρτύρονται.
Άν όμως η τωρινή κυβέρνηση επιχειρούσε να βάλει κάποια τάξη μέσα στα σώματα ασφαλείας, με την έννοια του δικαίου και της σωστής συμπεριφοράς απέναντι στο πολίτη που διαμαρτύρεται, τότε το μόνο που είναι σίγουρο είναι, ότι τα κόμματα που έχουν την ευθύνη αυτής της αστυνομίας, με το αποκρουστικό πρόσωπο απέναντι στο πολίτη, θα βγαίνανε στα κάγκελα και θα διαμαρτύρονταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει τα σώματα ασφαλείας.
Θα γίνονταν κάτι ανάλογο με αυτό που γίνεται τώρα, με τη προσπάθεια της παρούσης κυβέρνησης, να βάλει μία στοιχειώδη τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και σύσσωμη η αντιπολίτευση απορρίπτει και αυτό που αναγκάστηκαν οι καναλάρχες να κάνουν, ύστερα από 27 χρόνια λειτουργίας, να δώσουν δηλαδή κάτι στο δημόσιο ταμείο από την εκμετάλλευση τόσων χρόνων των τηλεοπτικών συχνοτήτων.
Γι αυτό κύριοι της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, δεν δικαιούστε να μιλάτε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, αφού όλη η γειτονιά γνωρίζει τα πως και τα γιατί κρεμάστηκε ο συγχωρεμένος.
Όσο για τα κανάλια και τις εφημερίδες θα τους θυμίσω μόνο τούτο!
Όταν οι κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, κατακλύζανε με χημικά το Σύνταγμα μέχρι το μοναστηράκι, ακόμα και τους υπόγειους σταθμούς του Μετρό, εύκολα τότε δικαιολογούσαν αυτή τη κατάσταση με το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση Γιωργάκη η Παπαδήμου η Σαμαρά, είχε πληροφορίες ότι οι διαδηλωτές είχαν κρυφό σχέδιο να εισβάλουν στη βουλή!!!
Ήμαρτον λοιπόν βαρόνοι της ενημέρωσης για το όψιμο ενδιαφέρον σας για τους διαδηλωτές και για τις φωνές σας με αφορμή ένα και μόνο ψέκασμα, χωρίς χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και άγριο κυνηγητό μέχρι το Μοναστηράκι!

mat2
Αλλά έστω και για αυτό το μεμονωμένο ψέκασμα, ο πρωθυπουργός μας σας έδωσε την αρμόζουσα απάντηση!
Κανένα χημικό η άλλο μέσο καταστολής των διαδηλώσεων, από τώρα και στο εξής!
Έχετε να πείτε κάτι επί αυτού???
Όχι βέβαια ! Γιατί οι δικοί σας πρωθυπουργοί, τέτοια ανάλογα περιστατικά τα κάνανε γαργάρα!!!

Τρίπολη 4-10-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο