Τέλος στη συνεργασία της Ρούλας με το EPSILON λίγες μέρες μετά την ζωντανή σύνδεση από την Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος στη συνεργασία της Ρούλας με το EPSILON λίγες μέρες μετά από την ζωντανή σύνδεση που πραγματοποίησε η γνώστη παρουσιάστρια από την Τρίπολη

Έληξε η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON TV λίγες μέρες μετά από την ζωντανή σύνδεση που πραγματοποίησε η γνώστη παρουσιάστρια από την Τρίπολη και όλα ετοιμαζόταν για ένα λαμπερό σόου από τη Σύρο.

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν να πάει στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, όπου συνήθιζε να πηγαίνει κάθε καλοκαίρι με την εκπομπή «Μπράβο», όμως τελικά δεν πήγε και σήμερα έσκασε η είδηση για τη λήξη της συνεργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι το κόστος ήταν αρκετά μεγάλο ενώ υπήρξε και «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» εκ μέρους της παρουσιάστριας.
Επίσημα, πάντως, σε ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός αρνείται να σχολιάσει πληροφορίες που κυκλοφορούν περί καυγά.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.
Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλάείναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο