28η Οκτωβρίου – Ντοκιμαντέρ – Θ/Κ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ: Ένας Ζωντανός Θρύλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είναι τόσο σημαντική η συνεισφορά του Θωρηκτού Αβέρωφ στην απελευθέρωση της Ελλάδας, που η σημαία του, ήταν αυτή που υψώθηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σημαδεύοντας την απελευθέρωση της Αθήνας από τους εισβολείς. Το Ελληνικό καταδρομικό με την βαριά ιστορία έκανε το τελευταίο ταξίδι στη Ρόδο, όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα.

[iframe width=”1235″ height=”694″ src=”https://www.youtube.com/embed/OqabpBy_DqA” title=”Θ/Κ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ, η ιστορία και τα μυστικά ενός Ζωντανού Θρύλου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ντοκιμαντέρ για τον Ζωντανό Θρύλο του Πολεμικού Ναυτικού… το Θωρηκτό Αβέρωφ. Εισχωρούμε στα άδυτα του Θωρηκτού Αβέρωφ, σε χώρους που δεν έχει δει ποτέ ο επισκέπτης. Μαθαίνουμε για την ζωή και την καθημερινότητα του πληρώματος. Το θάρρος και το σθένος των Αξιωματικών. Νιώθουμε ρίγος και υπερηφάνεια για τις σημαντικές αποφάσεις, με τις οποίες το θωρακισμένο Καταδρομικό Αβέρωφ έγραψε την δική του ιστορία και στιγμάτισε με την δράση του, την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας”.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο