Με Κουρουμπλή η συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους δήμους της Αρκαδίας για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ. Ας ελπίσουμε ότι οι εξαγγελίες του Υπουργού θα γίνουν πραγματικότητα.

Με τη συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Π. Κουρουμπλή, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προτάσεις της ΚΕΔΕ σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Η συμμετοχή του Υπουργού Π. Κουρουμπλή στη συνεδρίαση της Επιτροπής σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του για τους μικρούς και ορεινούς δήμους» , τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλης κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο Π. Κουρουμπλής άκουσε τα αιτήματα του Προέδρου της ΚΕΔΕ και των μελών της Επιτροπής και διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ενταχθούν στο νομοσχέδιο που καταρτίζεται από το ΥΠΕΣΔΑ, διατάξεις, οι οποίες θα διευκολύνουν το έργο των μικρών και ορεινών δήμων.

Επιπλέον ανέφερε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου να υπάρξουν αντίστοιχες ρυθμίσεις και από τα συναρμόδια υπουργεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους...

ΟΕΒΕ Αρκαδίας: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας διοργανώνει “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο