Το «Μπράβο Ρούλα»…έρχεται στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» με παρουσιάστρια την κ. Ρούλα Κορομηλά θα πραγματοποιήσει απευθείας τηλεοπτική σύνδεση με την Τρίπολη στην Πλατεία Πετρινού, το Σάββατο 18/06/2016.

Κάθε βδομάδα, γίνονται συνδέσεις με διάφορες πόλεις ή νησιά της Ελλάδος. Ο σκοπός της σύνδεσης, θα έχει ένα διαγωνιστικό χαρακτήρα, γεμάτο κόσμο και θέαμα.

Η ενότητα αυτή χορηγείται από την Wind, όπου στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν (25-Ιουνίου-2016) θα γίνει ψηφοφορία και μια από τις πόλεις ή νησιά που έχουν σεμμετέχει, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 6.000€! Αυτό το ποσό θα δοθεί για έναν φιλανθρωπικό σκοπό!  

Όπως αναφέρουν οι συνετελστές τις εκπομπής ο κόσμος της Τρίπολης πρέπει  να συγκεντρωθεί στην Πλατεία Πέτρινου,το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 21.00μ.μ., και να φέρει μαζί του όσο πιο πολλά πλαστικά καπάκια μπορεί ο καθένας! Με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί και θα καταφέρουμε όλοι μαζί να μαζευτεί ένας τεράστιος όγκος με πλαστικά καπάκια στην Πλατεία Πετρινού για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ!  

Το καλύτερο είναι αυτά τα καπάκια θα δοθούν αμέσως μετά την εκπομπή στον σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων.

Άραγε πόσα αμαξίδια μπορούμε να παραδώσουμε ; Σας ζητάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην Τρίπολη!

Μαζεύουμε καπάκια , χαρίζουμε χαμόγελα!

Σημαντικό: Έως την ημέρα της ζωντανής μετάδοσης θα μπορεί όποιος επιθυμεί να πηγαίνει τσάντες με καπάκια πλαστικά και στα γραφεία ΑΜΕΑ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο