Ανανέωση Συμβάσεων στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε, ανακοινώνει σχετικά με την ανανέωση των συμβάσεων για ένα ακόμη έτος, για τους 150 εργαζόμενους συναδέλφους συμβασιούχους, στις υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και την Κεντρική Υπηρεσία:

Οι 150 και πλέον συμβασιούχοι συνάδελφοί μας, στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και της Κεντρικής Υπηρεσίας, εκπαιδεύτηκαν για αρκετούς μήνες, από τους μόνιμους συναδέλφους, σε αφόρητες συνθήκες και κοινού και με τεράστια υποστέλωση και κατάφεραν να αποδώσουν τα μέγιστα. απαραίτητοι και να ξελασπώσουν κάθε μέρα κυριολεκτικά τις υπηρεσίες μας, για να μην μείνουν οι 600.000 αλλοδαποί πολίτες, που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα επί δεκαετίες στη χώρα μας, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται.

Οι διαχρονικές ευθύνες όμως, όλες οι κυβερνήσεις, είναι μεγάλες, γιατί επιλέγουν να καλύπτουν τέτοιες πάγιες ανάγκες, με ελαστικές μορφές εργασίας ή με τις υπηρεσίες σε ιδιώτες – εργολάβους, αντιμετωπίζοντας τους εργαζόμενους ως κόστος, που πρέπει να μειωθούν και να καταδικαστούν τους, σε μισθούς πείνας. και εργασιακή ομηρία, με τον φόβητρο της ανεργίας.

Ο μόνος δρόμος για να ικανοποιηθούν οι δημόσιες υπηρεσίες μας και όλου του τομέα, αλλά και τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι η μόνιμη και σταθερή δουλειά. 

Σ’ αυτόν τον δρόμο αγωνιστικής διεκδίκησης πρέπει να βαδίσουν από εδώ και πέρα, οι συνάδελφοι συμβασιούχοι, κόντρα στις πολιτικές επιλογές που εντείνουν την υποστέλωση και την υποχρηματοδότηση, που παραδίδουν τομείς της λειτουργίας του Δημοσίου σε ιδιώτες, καταδικάζοντας από τους άλλους χιλιάδες εργαζόμενους, σε ανασφάλεια. και μισοδουλειά-μισοζωή. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Ομοσπονδία μαζί με τα πρωτοβάθμια, πήρε πλήθος πρωτοβουλιών σε όλα τα επίπεδα (απεργιακές κινητοποιήσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, υπομνήματα, υπογραφές κα) και απέδειξε ότι το κίνημα μπορεί να φέρει επιτυχίες μέσα και στις πιο δύσκολες συγκυρίες. Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε στη συνέχεια για:
 Κατάταξη όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας
 Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου
 Άμεση προκήρυξη επιπλέον θέσεων μόνιμου προσωπικού με μοριοδότηση εμπειρίας, για το σύνολο των υποστελεχωμένων υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και των υπηρεσιών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο