ΕΛΤΑ | Γραμματόσημα για την Ισότητα των Φύλων

Σε συνεργασία με τη Γ.Γ. Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία απεικονίζουν σε γραμματόσημα τους τέσσερις άξονες του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων 2021-2025.

Πρόκειται για μία έκδοση που έρχεται να προστεθεί στις κυκλοφορίες γραμματοσήμων με κοινωνικό χαρακτήρα που έχουν σχεδιάσει τα ΕΛΤΑ τον τελευταίο καιρό. Αυτή την φορά, τα γραμματόσημα στέλνουν μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας, των έμφυλων διαχωρισμών, των εργασιακών διακρίσεων και κάνουν λόγο για ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε μια κοινωνία όπου τα μέλη της μοιράζονται εξίσου αγαθά, υποχρεώσεις και δικαιώματα σε όλους τους τομείς: στην εργασία, στην πολιτική, στην εξουσία, στον ελεύθερο χρόνο, στην φροντίδα, στην οικογένεια.

Η Ειδική Έκδοση «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων» περιλαμβάνει ένα Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Προσωπικών Γραμματοσήμων που διατίθεται προς 3,60€ και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το e-shop των Ελληνικών Ταχυδρομείων εδώ και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα του Δικτύου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο