«Βούλιαξαν» οι πλατείες από τα πάρτι χθες βράδυ – Πάνω από 1.000 άτομα στην Κυψέλη ξανά (video)

Για ακόμη ένα βράδυ γέμισαν οι πλατείες της Αττικής με συνωστισμό εκατοντάδων ατόμων, λόγω των κορωνοπάρτι που πραγματοποιήθηκαν για ακόμη ένα βράδυ.

Ετσι, χθες βράδυ παρατηρήθηκε συνωστισμός στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, όπως τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, του Ψυρρή και το Περιστέρι. Στην Κυψέλη μάλιστα είχε στηθεί πάρτι με μουσική παρόμοιο με αυτό της Παρασκευής, με τη συμμετοχή περίπου 1.000 ατόμων, με τους περίοικους να είναι αγανακτισμένοι για την μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες, αλλά και τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους.

Γενικότερα χθες από νωρίς το μεσημέρι παρατηρήθηκε συνωστισμός κόσμου σε πλατείες, κεντρικά σημεία, πάρκα, αγορές και έξω από καταστήματα. Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό με τον κόσμο να αντιλαμβάνεται την χαλάρωση των μέτρων, αλλά να μην υπάρχει μέχρι στιγμής οργανωμένο σχέδιο για άνοιγμα δραστηριοτήτων και όχι αυτή η τύποις «καραντίνα» που δεν μπορεί να εποπτευθεί και να εφαρμοστεί σωστά.

Από την άλλη, η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων αγωνιά για την πίεση που ασκείται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά ταυτόχρονα διαπιστώνουν άπαντες ότι αυτή η πίεση δεν μειώνεται και πιθανόν δεν μπορεί να αποκλιμακωθεί με το υπάρχον σχέδιο.

Η Επιτροπή πάντως την Παρασκευή απέρριψε το άνοιγμα κάποιων δραστηριοτήτων που είχε εισηγηθεί η κυβέρνηση, όπως το άνοιγμα των Mall, των κέντρων αισθητικής και των φροντιστηρίων, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επανεξεταστούν πολλά πράγματα μετά και τις τελευταίες εικόνες σε πολλές πλατείες της Αττικής.

Να θυμίσουμε ότι μόλις την Παρασκευή στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, είχε διεξαχθεί με DJ ένα άλλο μεγάλο πάρτι παρουσία άνω των 2.000 ατόμων.

iefimerida.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο