Παράταση της αποχής των Δικηγόρων έως και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για παράταση της αποχής έως και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συνεδρίασε το Σάββατο 13/2/2016, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και συζήτησε τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό.

Η Συντονιστική Επιτροπή:

Διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει έως τώρα καμία ουσιαστική ανταπόκριση από την κυβέρνηση στα αιτήματα του δικηγορικού σώματος, για απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου, έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς από μηδενική βάση και χορήγηση συγκεκριμένων ποσοτικοποιημένων στοιχείων καθώς και της συναφούς αναλογιστικής μελέτης.
Αποφάσισε την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, έως και την Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο