Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σε 24ωρη απεργία τα ΚΕΠ για το ασφαλιστικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλύπτει συνδικαλιστικά τα Μέλη της, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ των Κ.Ε.Π. την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016.

 

Η κάλυψη δίνεται προκειμένου να συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση το σύνολο των εργαζομένων στα Κ.Ε.Π., χωρίς όμως η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να συμφωνεί με το σύνολο των αιτημάτων που προβάλει η Ομοσπονδία (Π.Ο.Σ.Ε.-Κ.Ε.Π.).
Την κρίσιμη αυτή περίοδο που η συγκυβέρνηση με την πρόταση-σχέδιο προετοιμάζει την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, η αντιπαράθεσή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ανατροπή του σχεδιασμού της.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την Π.Ο.Σ.Ε.-Κ.Ε.Π. και τα Μέλη της να συσπειρωθούν γύρω από το σύνολο των συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απόκρουση των ιδιωτικοποιήσεων βασικών τομέων, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών, αλλά και να μπει ένα τέλος στην αυθαίρετη και χωρίς προγραμματισμό μεταφορά αρμοδιοτήτων στις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α.
(Δελτίο τύπου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

204η Επέτειος της Ιστορικής Μάχης του Βαλτετσίου

Ο Δήμαρχος του Δήμου Τρίπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο και...

Δημήτρης Πτωχός: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τις υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις με 17,5 εκατομμύρια ευρώ»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί δράση συνολικού προϋπολογισμού 17.500.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021-2027», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η δράση αποσκοπεί: στην ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας των ΜΜΕ, στην τεχνολογική και ψηφιακή τους αναβάθμιση, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά στην Τρίπολη

Τον Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά υποδέχθηκε τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2025, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως η επιτάχυνση κρίσιμων υποδομών, η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, καθώς και η πρόοδος σε τομείς όπως η διαχείριση των φυσικών

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/05)

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 12:00 – COSMOTE SPORT 6 HD –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ