Χιόνια, παγετό και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ από την Παρασκευή

Ιανουαρίου 14, 2016
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει επιδείνωση καθώς έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με σποραδικές καταιγίδες και χιόνια.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ
ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14-01-2016 / 1300 B
ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-01-2016 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-01-2016

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-01-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, TA ΒΟΡΕΙΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ KAI ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ. ΧΙΟΝΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-01-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΑ ΑΠΟ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18-01-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ Η ΧΙΟΝΙ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ. ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΠΑΓΕΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

ΤΡΙΤΗ 19-01-2016 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-01-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia