Φωτιά σε δύσβατη περιοχή πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή, πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς, στην Λακωνία.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fselimosn%2Fvideos%2F1730415810319641%2F&show_text=0&width=224″ width=”224″ height=”400″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Φωτιά ξέσπασε την Κυριακή το βράδυ στην κορυφή του κάστρου της Μονεμβασιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γίνεται εκκένωση του κάστρου για προληπτικούς λόγους ενώ σε εξέλιξη είναι η κατάσβεση.

Στην Μονεμβασιά σήμερα ήταν σε εξέλιξη εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση και το κάψιμο της Τουρκικής Γαλέρας αλλά ακόμα δεν έχει διασταυρωθεί η πληροφορία εάν κάποιο από τα πυροτεχνήματα προκάλεσε την φωτιά ή ξέσπασε από άλλη αιτία.

Το σημείο είναι πολύ δύσκολο για το έργο κατάσβεσης και είναι πάνω από την παλιά πόλη στην κορυφή και όχι στην κατοικημένη περιοχή του κάστρου.

{gallery}fotia_monembasia{/gallery}

lifo.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο