Παραδόθηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα στους θηροφύλακες της Πελ/σου (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από πρωτοβουλία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος διατέθηκαν 48 αλεξίσφαιρα γιλέκα και ισάριθμα σύγχρονα κινητά στους θηροφύλακες που εργάζονται στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Πελοποννήσου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ehChxGy4DYA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η εκδήλωση για την παράδοση των γιλέκων και των κινητών τηλεφώνων πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου, στο πλαίσιο της αποκέντρωσης των δραστηριοτήτων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, η οποία, ως γνωστόν, εδρεύει στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και μέλος του δ.σ. της Πελοποννησιακής Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο νέος πρόεδρος αυτής, κ. Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας, κ. Γιώργος Αραμπατζής.

Στην τελετή, παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, η κ. Εύη Τατούλη και η ηγεσία της Τροχαίας Τρίπολης.

Ο πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, γνωστοποίησε, ότι, σύντομα η Θηροφυλακή θα εφοδιασθεί με νέα αγροτικά αυτοκίνητα που θα μπορούν να λειτουργήσουν και ως πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η Περιφερειακή Αρχή, κάλεσε τους κυνηγούς και τους θηροφύλακες, όπως συνεργαστούν μαζί της, για την αξιοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Συγχρόνως, γνωστοποίησε, ότι, άμεσα θα τοποθετηθούν στην Αρκαδία, ποτίστρες και μία δεξαμενή νερού για τον εφοδιασμό των ζώων και των πτηνών, ενώ από Φθινόπωρο, θα υπάρξει μέριμνα και για την τροφή αυτών.

Να σημειώσουμε πως από ο Περιφερειάρχης ζήτησε να γίνουν προτάσεις από την Κυνηγετική Ομοσπονδία για το πρόγραμμα “Φύσις” που θα τρέξει στην επόμενη χρηματοδοτική περίοδο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ανακοίνωσε πως εντός των ημερών θα μπουν δεξαμενές και ποτίστρες για τα πουλιά ενώ θα φυτευτεί και βίκος.

{gallery}thyrofylakes{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο