Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων φτάνει στο τέλος της με τους εμπόρους να κάνουν ταμείο για την κίνηση αυτών των ημέρων. Μέχρι στιγμής η κίνηση χαρακτηρίζεται υποτονική από τους καταστηματάρχες, κλίμα στο οποίο συνέβαλε και ο κακός καιρός. Έτσι ευελπιστούν ότι τις επόμενες ημέρες να «ρεφάρουν» και να μπουν χρήματα στα ταμεία τους για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Τα εμπορικά καταστήματα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα θα είναι ανοιχτά αυτή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τα εμπορικά τους καταστήματα, την πρώτη Κυριακή της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων (15 Ιανουαρίου), οι καταστηματάρχες του Νομού Θεσσαλονίκης.

Οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα που ξεκίνησαν στις 9 Ιανουαρίου θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2016.

Sofokleousin.gr‎

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο