Το χριστουγεννιάτικο χωριό της Πάτρας έγινε… viral!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται η Πάτρα και από την στιγμή που στήθηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου, δεκάδες είναι οι Πατρινοί που το επισκέπτονται καθημερινά και περιεργάζονται τα σπιτάκια του και τα παιχνίδια του.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου εκτός του ότι έχει ενθουσιάσει τους Πατρινούς, τους φοιτητές και τους επισκέπτες της Πάτρας, ταυτόχρονα έχει γίνει και viral στα social media.

Ειδικότερα, στο instagram έχει γίνει χαμός με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι Πατρινοί από το χριστουγεννιάτικο χωριό. Οι εικόνες από τα σπιτάκια, από τα στολίδια, από τον διάκοσμο, αλλά και από τις φιγούρες που κοσμούν την πλατεία Γεωργίου είναι δεκάδες όταν πατάς hashtag την λέξη Πάτρα.

Πάντως, το σημείο που είναι το πιο φωτογραφημένο, με τους Πατρινούς να βγάζουν selfies μπροστά από αυτό στέλνοντας έτσι τα χρόνια τους πολλά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, είναι το στολισμένο έλατο στο κέντρο του χωριού, στο κέντρο της πλατείας.

Κόσμος δεν σταματά τις τελευταίες μέρες να ανεβάζει φωτογραφίες μπροστά από το φωταγωγημένο έλατο, με φόντο το χωριό της πλατείας ή ακόμα και το Δημοτικό θέατρο «Απόλλων». Φωτογραφίες που όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα θα γίνονται ολοένα και περισσότερες.

patrasevents.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο