Άρχισε ο Αστέρας Ραχούλας στον Άλφα (video)

Άρχισε ο Αστέρας Ραχούλας στον Άλφα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρχισε ο Αστέρας Ραχούλας στον Άλφα

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100004432484881%2Fvideos%2F678973712260372%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]
Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος.
Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.
Ένα τεράστιο έπαθλο!
Όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν!
Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή.
Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο.  
Στην μια μεριά του γηπέδου ο Αστέρας. Η ιστορική επαρχιακή ομάδα της Ραχούλας με πρόεδρο και εμψυχωτή τον τσιγκούνη Μπάμπη Καραγκούνη, η οποία χωρίς παπούτσια και μπάλες δέχεται τις ήττες με όποια αξιοπρέπεια της έχει απομείνει. Φέτος, όμως, τα ψέματα τελειώνουν. Φέτος υπάρχει σαν έπαθλο ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που όποιος το κερδίσει, σώζεται!
Από την άλλη το αδίστακτο Παραδείσι και η ομάδα του «Κεραυνός» με επικεφαλής τον φθονερό Ανέστη Σκυρογιάννη και την αιμοβόρα γυναίκα του, την Γιώτα, που χρησιμοποιούν όλα τα νόμιμα και παράνομα μέσα για να εξαφανίσουν οριστικά τη Ραχούλα!
Οι κάτοικοι της Ραχούλας συσκέπτονται και αποφαίνονται ότι «αν δεν φας θεριό, δεν θεριεύεις». Ο μόνος που μπορεί να τους βοηθήσει είναι ο Άρης Ζαγορίτης. Ένας πρώην προπονητής της Α’ Εθνικής με αρχές που δεν τις προδίδει ποτέ και καμιά φορά τις εκφράζει με… μπουνιές.  
Θα τον πείσουν να επιστρέψει στο χωριό και να τους βοηθήσει ή μήπως τελικά ο έρωτας θα το πετύχει;
Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.
Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης
Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.
Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.
Εκτέλεση παραγωγής ABC productions.
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σοφία Ζυγά

Συνάντηση εργασίας με τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγήτρια Σοφία Ζυγά, πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, με αντικείμενο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου σε κρίσιμους τομείς αναπτυξιακού ενδιαφέροντος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναλυτική αναφορά στην πορεία υλοποίησης του έργου UniStart Hubs, καθώς και

Γεράνεια Όρη: Κοινό μέτωπο Δήμων για την προστασία τους

Οι Δήμοι Λουτρακίου και Μεγαρέων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των Γερανείων, προωθώντας κοινές θεσμικές πρωτοβουλίες και συναντήσεις με φορείς.

Ερώτηση Γιαννακούρα για λαγοκέφαλους στο Μυρτώο Πέλαγος και φωτογραφία

Ο βουλευτής Ε. Γιαννακούρας ζητά οικονομική στήριξη για τους αλιείς της Αρκαδίας, που πλήττονται σοβαρά από την εξάπλωση του λαγοκέφαλου στο Μυρτώο Πέλαγος.

Στην Ολλανδία για προετοιμασία ο ASTERAS AKTOR

Η ομάδα του Αστέρας AKTOR αναχωρεί αύριο για την...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ