Ελλάδα

• Εκπτώσεις για τους πελάτες της εταιρείας και ειδικά μέτρα ελάφρυνσης για ευάλωτες/ευπαθείς ομάδες
Δωρεάν την εφαρμογή για ANDROID που κάνει την διαδικασία αποστολής αιτήματος στο 13033 πάρα πολύ εύκολη
Η εφαρμογή Μένουμε Σπίτι δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλους εμάς να δηλώνουμε με το πάτημα ενός κουμπιού την έξοδο μας χωρίς να χρειάζεται να θυμόμαστε ούτε κωδικούς ούτε τίποτα.
Το τελευταίο διάστημα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος περιέρχονται καταγγελίες πολιτών και ενημερώσεις από την Interpol και τη Europol για πολλές περιπτώσεις διαδικτυακών απατών, από δράστες που εκμεταλλευόμενοι την ανησυχία των πολιτών εξαιτίας του κορωνοϊού (COVID–19), επιχειρούν να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος.
Συγκλόνισε το μήνυμα του πιλότου της ομάδας «Ζευς» για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. «Η Ελλάδα πάντα έβγαινε πιο δυνατή, αυτό θα γίνει και τώρα». 
Το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου : 
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της βόρειας Πελοποννήσου, οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) για να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για τον περιορισμό του κορωναιού στην χώρα μας, διαθέτει καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του Ιατρικού & Νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η κυβέρνηση για την στελέχωση των νοσοκομείων μας.
Την επιβολή απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας από αύριο Δευτέρα το πρωί στις 6 ανακοίνωσε με το διάγγελμα του ο Πρωθυπουργός. Δημιουργείται ηλεκτρονική φόρμα που θα συμπληρώνει όποιος έχει πραγματικά λόγο να μετακινηθεί.
Για να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία καθ ότι στην Σπάρτη παρά τις παραινέσεις και τις συστάσεις οι πολίτες δεν θέλησαν να υπακούσουν.
Σελίδα 1 από 332

logofootermedia