Ελλάδα

Από Ω/19:00/19-10-2020 έως Ω/19:00/20-10-2020, εκδηλώθηκαν 41 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν 254 πυροσβέστες με 124 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μηχανήματα έργου.
Οι Ωριωνίδες, η βροχή από «πεφταστέρια» του φθινοπώρου, κορυφώνονται τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης στο βόρειο ημισφαίριο, το οποίο περιλαμβάνει και την Ελλάδα.
Όχι στον ευτελισμό της Δημοκρατίας. Όχι στις εκλογές παρωδία για αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Αυτό αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΣΥΝΕΚ (Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις - Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Συνεργασία) καθώς αποσύρει τις υποψηφιότητες της και απέχει από τις εκλογές. 
Η σημερινή κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία για να επιβάλλει την προσχηματική «αξιολόγηση» ηλεκτρονικά, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ομοσπονδία συλλόγων εργαζομένων Αποκεντρωμένων διοικήσεων Ελλάδας.
Έρχεται σύντομα η αύξηση της θητείας στους 12 μήνες για το στρατό ξηράς όπως προανήγγειλε από τη Θάσο ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Τροπολογία   στο άρθρο  67 του νομοσχεδίου  "Αίρεται  το αξιόποινο  των πράξεων Αιρετών  και Υπαλλήλων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Α και Β βαθμού, οι οποίες αφορούν πληρωμές  ενταλμάτων που έλαβαν χώρα  μέχρι 31.7.2019 και οι οποίες διενεργήθηκαν επί τη βάση  ελέγχων των Υπηρεσιών Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) και  του Ελεγκτικού Συνεδρίου και…
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Πέμπτη (15-10-2020) στη βορειοδυτική και αύριο το βράδυ στη βορειοανατολική χώρα, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να…
«Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει συνωστισμός. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας».
Ο ΕΟΔΥ και η Ομάδα Αιγαίου βρέθηκαν σε μικρά και ακριτικά νησιά για ελέγχους COVID-19 των κατοίκων τους.
Σελίδα 1 από 356

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia