Οι περιοχές που επιβεβαιώθηκαν τα 262 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020.

Εγκρίθηκε σήμερα Τετάρτη 12/08/20 από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η ενοικίαση του κτιρίου της Υδρογείου Ασφαλιστικής που βρίσκεται στην οδό Ναυπλίου στην Τρίπολη.

Αποσύρει η χώρα μας τον φάκελο του έργου “Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ”, όπως ενημερώνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, με σχετικό έγγραφό του, την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως η απόφαση με την οποία επιβάλλονται έως τις 23 Αυγούστου ειδικοί κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις δύο περιφέρειες, στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες και εννέα δήμους της χώρας προκειμένου να ανακοπεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

Μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα, σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά τη διάρκεια περιπολίας του, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον δυτικών ακτών ν. Ρόδου, θαλαμηγό σκάφος λευκού χρώματος να κινείται ύποπτα πλησίον των ακτών χωρίς αναμμένους φανούς ναυσιπλοΐας.

Δεν θα γίνει η ΔΕΘ, όπου τιμώμενη περιφέρεια ήταν η Περιφέρεια Πελ/σου, με δικό της περίπτερο και δράσεις, αφιερωμένο στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε την ανάγκη τήρησης από όλους και των ατομικών μέτρων προστασίας να μην έχουν πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ μετά το αιματηρό περιστατικό. Η γυναίκα και ο δράστης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σελίδα 1 από 815

logofootermedia