Πρόσληψη υδρονομέα άρδευσης στην τ.κ. Αρμενιών Δήμου Τριφυλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφύγουν ως ΥΕ υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

Κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , από τις 14 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη έως και τις 17 Ιουνίου 2022, ημέρα Παρασκευή , στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας, στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού , στο Δημοτικό Κατάστημα, που εδρεύει επί της Οδού Δημαρχείου 2 στην Κυπαρισσία.

1.Αριθμός θέσεων

Ενας (1) ΥΕ υδρονομέων άρδευσης μερικής απασχόλησης ( 4ωρης ) για την Τ.Κ Αρμενίων Δήμου Τριφυλίας

2.Αρδευτική περίοδος
Αρδευτική περίοδος από 01-06-2022 και λήξη 30-10-2022. Η μεταφορά του νερού θα
γίνεται από το αρδευτικό δίκτυο Αρμενίων Δ.Ε. Κυπαρισσίας Δήμου Τριφυλίας.

3.Απαιτούμενα Προσόντα
Για να εκλεγεί κάποιος υδρονομέας πρέπει:
α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια.
β. Να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να μην έχει υπερβεί το 60ο . Υδρονομέας δύναται να εκλεγεί και ο άγων ηλικία μέχρι του 65ου έτους,κατόπιν αποφάσεως ειδικώς αιτιολογημένης.
γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή.
Δεν μπορούν να εκλεγούν υδρονομίες:
Οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγόμενη κατά νόμο στέρησης της ικανότητας του  διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εάν διαρκεί η στέρηση αυτής.
4.Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν σχετική αίτηση συμμετοχής.
Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβληθούν και τα δικαιολογητικά παρακάτω :
α) Πιστοποιητική οικογενειακή κατάσταση
β) Υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τις γνώσεις και τις γραφές και ότι δεν έχουν κώλυμα στο  άρθρο 16 του ν 3584/2007. (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι  υπόδικοι ή να τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά  τους δικαιώματα) η οποία χορηγείται από την υπηρεσία μας.
γ) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.
δ) Αντίγραφο ποινικού Μητρού (η διαδικασία έκδοσης του αντιγράφου του  ποινικού μητρώου που διενεργήθηκε από το Δήμο Τριφυλίας) .
5.Εκλογή υδρονομικών οργάνων
Τα υδρονομικά όργανα που θα εκλεγούν από το αρμόδιο συλλογικό όργανο του Δήμου  αμέσως μετά την πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων.Η απόφαση του συλλογικού οργάνου θα ελεγχθεί, ως προς τη νομιμότητά της, από  την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Η διάρκεια της πρόσληψης του ΥΕ -υδρονομέα Άρδευσης με σύμβαση εργασίας  ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (4ωρης) ορίζεται από την  υπογραφή της σύμβασης έως τη λήξη της αρδευτικής περιόδου. Οι προσκληθέντες που αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται από άλλους που θα εκλεγούν από το αρμόδιο συλλογικό όργανο και απασχολούνται για το υπολειπόμενο κατά περίπτωση χρονικό διάστημα και μέχρι τη λήξη της αρδευτικής περιόδου.
6.Καθήκοντα Υδρονομέων (σύμφωνα με το Β.Δ 28.3/15.4.1957 [ΦΕΚ.60 Α’] «Περί αστυνομίας επί των αρδευτικών υδάτων»)
α.Η επιτήρηση της κανονικής ροής των αρδευτικών υδάτων και η διανομή αυτών  κατά τον ισχύοντα κανονισμό αρδεύσεως ή εάν δεν υπάρχει κανονισμός, κατά τα  κρατούντα έθιμα και την καθιερωμένη σειράν αρδεύσεως.
β. Η επιμέλεια της καλής συλλογής και διοχετεύσεως των αρδευτικών υδάτων και η  επιτήρηση της ροής αυτών στους αρδευτικούς αύλακας, μέχρι της, εις έκαστο  αρδευόμενο κτήμα, εκχύσεώς τους.
γ.Η φύλαξη και η προστασία των πάσης φύσεως αρδευτικών έργων και η επιμέλεια της καλής συντήρησής τους.
δ. Ο έλεγχος της εφαρμογής των αρμοδιοτήτων ή συμβουλίων ή επιτροπών εκδιδομένων διατάξεων, που αφορά τη διανομή των αρδευτικών υδάτων ή την εκτέλεση ή τη συντήρηση αρδευτικών έργων ή την καθαριότητα και την υγιεινή των υδάτων.
ε.Η βεβαίωση και η καταγγελία των περί τα άνω αντικείμενα αδικημάτων.
στ. Η άμεσος γνωστοποίηση εις τον αρμόδιο αγροφύλακα παντός αγροτικού αδικήματος, το οποίο υπέπεσε στην αντίληψή τους.
ζ. Η φύλαξις των παρά τας όχθας των αυλάκων ή εις μικράν από τούτων αποστάσεις κειμένων αγροτικών κτημάτων, διά κέκτηνται αρμοδιότητας και υπέχουν ευθύνες ως  και οι αγροφύλακες.
7.Δημοσίευση Πρόσκλησης
Η πρόσκληση θα δημοσιευτεί με τη φροντίδα του Δημάρχου (Διοικητικές Υπηρεσίες  τουλάχιστον επτά (7) ημέρες πριν από την ημέρα εκλογής (Απόφαση Δημοτικού  Συμβουλίου) με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του  Δημοτικού Καταστήματος (Δημαρχείου 2 -Κυπαρισσία) , στο πρόγραμμα
ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
8.Πληροφόρηση ενδιαφερομένων  χορηγήσεων παρέχονται από το Δήμο Τριφυλίας- Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Διεύθυνση Δημαρχείου 2 – Κυπαρισσίας 24500
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2761360702, 2761360702, 2761360702, 2761360702, 2761360702, 2761360722, 2761360722, 2761360722, 2761360722, 27623, 2726  .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο