Ταινία μικρού μήκους θα γυριστεί τις επόμενες μέρες στην Πύλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα γυρίσματα – που θα γίνουν στο καφενείο του “Πλατάνου” στην Κεντρική Πλατεία Πύλου – είναι απαραίτητο να βρεθούν βοηθητικοί ηθοποιοί, οι οποίοι θα υποδυθούν τους τουρίστες – πελάτες του μαγαζιού.

Όπως γίνεται γνωστό από τη σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, οι σκηνές θα είναι απλές, θα υπάρχει μικρή μόνο διάδραση με τους επαγγελματίες ηθοποιούς, δε θα υπάρχουν ατάκες και δε χρειάζεται πρότερη εμπειρία.

Η ταινία είναι του σκηνοθέτη Κωστή Αλεβίζου, ο οποίος έχει καταγωγή από την Πύλο. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από βιβλίο που έχει γράψει ο σκηνοθέτης και αφορά τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας και τις αφηγήσεις του πατέρα και της παρέας του, για τη ζωή στην Πύλο. Το σενάριο έχει την υποστήριξη της ΕΡΤ και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Η ομάδα παραγωγής αναζητά: 1)άντρες και γυναίκες από 16 έως 55 χρονών, μικρά παιδιά με τους γονείς τους. 2)ανθρώπους (ανεξαρτήτως ηλικίας) με καταγωγή από άλλες χώρες που ζουν μόνιμα ή θα βρίσκονται στην Πύλο τις μέρες των γυρισμάτων, και 3)ανθρώπους που παίζουν γκολφ και έχουν δικό τους εξοπλισμό ώστε να τον φέρουν στο γύρισμα ως κομμάτι του σκηνικού.

Οι ημερομηνίες των γυρισμάτων είναι οι εξής: Σάββατο 8/10 (από 19.00 έως 01.30) και Κυριακή 9/10 (από 14.00 έως 17.30). Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μέρος και να γνωρίσει την εμπειρία ενός κινηματογραφικού γυρίσματος από κοντά, θα πρέπει να καλέσει την υπεύθυνη διανομής ρόλων Νίκη Κόρδα στο 6939-088213 ή στο 6947-349991. Οποιος θέλει, μπορεί να δώσει στην κ. Κόδρα επίσης, τηλέφωνα ενδιαφερομένων για να επικοινωνήσει η παραγωγή.

Ιδανικά θα πρέπει οι βοηθητικοί ηθοποιοί να είναι διαθέσιμοι και τις δύο μέρες, αλλά δεν αποκλείεται κανείς που να μπορεί να παραβρεθεί μόνο τη μία. Στο γύρισμα θα υπάρχει για τις ανάγκες των σκηνών φαγητό και το κόστος αυτό θα καλυφθεί από την παραγωγή.

Βοηθός σκηνοθέτη θα είναι ο Γιώργος Μπόγδανος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο