Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου για τα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022» του Δήμου Πύλου – Νέστορος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες δρόμου στην έναρξη για τα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022» το πρωί της Κυριακής 31η Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και πολιτιστικού συλλόγους της Κοινότητας Χώρας, καθώς και πλήθος εθελοντών.

Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό με περισσότερες από εκατό συμμετοχές, από παιδιά και δρομείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι έτρεξαν στους δρόμους της Χώρας, από το Αρχαιολογικό Μουσείο Χώρας, την Κεντρική Πλατεία Χώρας μέχρι και το Ανάκτορο του Νέστορα.

Οι Αγώνες Δρόμου «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022» είναι μια σημαντική αθλητική γιορτή για την Χώρα, όπου συμμετείχαν δρομείς από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η έναρξη για τα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022» είναι γεγονός φέροντας χαμόγελα, καλή διάθεση και πολλές χαρούμενες στιγμές τους συμμετέχοντες, καθώς και σε όλους όσους την παρακολούθησαν, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η έναρξη της διοργάνωσης έγινε με τον αγώνα ενηλίκων 8km και στην συνέχεια έλαβαν χώρα οι εφηβικοί και οι παιδικοί αγώνες, για να τερματίζουν όλοι στην Κεντρική Πλατεία Χώρας.

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στους Αγώνες δρόμου για την έναρξη στα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022», ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά σε μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για την Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος.», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο