“Τραγουδώντας γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο” στη Χώρα

Μια μουσική παράσταση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Χριστίνα Γκόλια, σύγχρονη ερμηνεύτρια στο αγγλικό και ελληνικό τραγούδι, θα δοθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στη Χώρα στον αύλειο χώρο του Ναού Αγίου Γεωργίου με τίτλο “Τραγουδώντας γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο – Singing around the Christmas tree”.

Η ίδια μας ταξιδεύει ανάμεσα σε swing, jazz, bossa nova και pop – rock ακούσματα από παλιότερες δεκαετίες έως σήμερα και ενώνει την σύγχρονη πραγματικότητα με την vintage μαγεία μιας άλλης εποχής.

Έχει σκοπό να βάλει το κοινό στο πνεύμα των ημερών με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως το “Rockin around the christmas tree”, “Santa claus is coming to town”, “Jingle bells”, “Τρίγωνα κάλαντα| κ.α. και να συνεχίσει με ένα ζωντανό χαρούμενο πρόγραμμα από γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια. Ο Frank Sinatra θα… συναντηθεί την δική μας Βέμπο, οι Pink Martini την Αρλέτα και η θεατρική Rita Hayworth με τον αγαπημένο μας Μάνο Χατζιδάκι.
Μαζί της θα είναι στη Χώρα 4 ταλαντούχοι μουσικοί.

Η Χριστίνα Γκόλια γεννήθηκε στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Σπούδασε θέατρο. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη με καθηγητές τον Νικήτα Τσακίρογλου, τον Δημήτρη Οικονόμου,την Ράνια Οικονομίδου, τον Γιώργο Γεωγλερή κ.α. Σπούδασε φωνητική και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με καθηγήτρια την Μαρία Καμπούρη. Η πορεία της σηματοδοτείται από μια δυναμική δράση στο χώρο του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου με σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Λυδία Κονιόρδου (στην τραγωδία “‘Αλκηστις” του Ευριπίδη στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου), ο Γιάννης Μπέζος (στα “Σκουπίδια” του Ξανθούλη στο Θέατρο “Αθήναιον”), ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Παρσαλάκης, ο Τάσος Χαλκιάς, η Μπέσσυ Μάλφα και βραβευμένους σκηνοθέτες όπως ο Κώστας Κουτσομύτης (στην τηλεοπτική σειρά “Τα παιδιά της Νιόβης” στο ρόλο της Νερσέ).

Έχει επίσης πλούσια δράση στον χώρο της μουσικής όπου δραστηριοποιείται ως τραγουδίστρια με το γκρουπ της τους “Blue Quartet” σε Αθηναικές – και όχι μόνο – μουσικές σκηνές. Τον Νοέμβριο του 2016 συμμετείχε με την μουσική της ομάδα σε Αγγλικό Φεστιβάλ στο “O2 Academy Islington” στο Λονδίνο. Εχει δώσει συναυλία επίσης στο Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου στο Ναύπλιο τον Οκτώβρη του 2018, όπως και στο Φεστιβάλ “Ηράκλεια 2018 “Η Γυναίκα είναι τέχνη””.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο