Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς

Νοεμβρίου 29, 2022
Σε εκπαιδευτικούς – εμψυχωτές νεανικών ομάδων απευθύνεται το δωρεάν βιωματικό σεμινάριο 12 ωρών με θέμα «Κι αν ήσουν εσύ; – τεχνικές θεάτρου και βιωματικής μάθησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για θέματα προσφύγων»
 που θα γίνει στην Καλαμάτα Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (Σάββατο: 9.30 π.μ. – 6 μ.μ. (διάλειμμα 2.15 έως 3 μ.μ.) και Κυριακή: 9.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. στο Πειραματικό Γυμνάσιο Καλαμάτας (Δομήνικου Θεοτοκόπουλου 32).

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (Υ.Α.), σε συνεργασία με το τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του προγράμματός τους «Κι αν ήσουν εσύ;» – ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων με βιωματικές δραστηριότητες, τεχνικές θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος, διοργανώνουν 12ωρο επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο υποστήριξης εκπαιδευτικών που υλοποιούν το πρόγραμμα ή που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν ανάλογα προγράμματα με τίτλο: «κι αν ήσουν εσύ; – τεχνικές θεάτρου και βιωματικής μάθησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για θέματα προσφύγων».

Εμψύχωση: Γιώργος Μπεκιάρης θεατροπαιδαγωγός σε συνεργασία με τις τοπικές συντονίστριες του προγράμματος στη Μεσσηνία: Δήμητρα Τζανετάκη – Γεωργία Τζήλου.

Το σεμινάριο/εργαστήριο είναι μέρος του ευρύτερου επιμορφωτικού κύκλου με τίτλο “Κι αν ήσουν εσύ;” – επιμόρφωση εκπαιδευτικών και εμψυχωτών νεανικών ομάδων για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων με την αξιοποίηση παραστατικών τεχνών και βιωματικών δραστηριοτήτων’ που υπό προϋποθέσεις οδηγεί σε πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Αιτήσεις συμμετοχής: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Προτεραιότητα έχουν τα μέλη του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν ή σχεδιάζουν να υλοποιήσουν ανάλογα προγράμματα. Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλουν έως τις 30 Νοεμβρίου τη φόρμα αίτησης στο: https://forms.gle/EEk2FTtHDiVZG3BM6 και θα ειδοποιηθούν το αργότερο μέχρι 1 Δεκέμβρη για τη συμμετοχή τους στο προσωπικό τους email.

Τελευταία τροποποίηση στις 29 Νοεμβρίου 2022 %11:%Νοε

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia