Έκκληση για πληροφορίες από υιοθετημένη γυναίκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πληροφορίες για τον βιολογικό της πατέρα και συγκεκριμένα από την Πύλο ζητά μέσω ομάδας υιοθετημένων ατόμων, η Ιωάννα Βυθούλκα.

Σύμφωνα με την έκκλησή της: “Αναζητώ στην Πύλο, το βιολογικό μου πατέρα Γιάννη, ηλικίας 76-80 ετών! Στην Πύλο του 1966, η 20χρονη τότε Κατίνα (ψυχοκόρη του καπετάν Γιώργη και της κυρίας Βαρβάρας) ερωτεύτηκε ένα νεαρό ναύτη, το Γιάννη. Στη σύντομη σχέση της Κατίνας με το Γιάννη, προέκυψε η εγκυμοσύνη. Για λόγους που δεν γνωρίζουμε, η σχέση αυτή διαλύθηκε άδοξα και η οικογένεια της Κατίνας έστειλε την έγκυο θυγατέρα να γεννήσει στην Αθήνα, καθώς επίσης μερίμνησε για την άμεση υιοθεσία του βρέφους. Στις 28 Οκτωβρίου του 1967, η Κατίνα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο δόθηκε την ίδια κιόλας ημέρα για υιοθεσία, με τη μέθοδο της εικονικής γέννας. Ο Γιάννης δεν γνωρίζουμε τι απέγινε…

Κάποιοι λένε πως υπηρετούσε στο Λιμενικό της Πύλου. Άλλοι, πως δούλευε σε φορτηγίδα της Πύλου. Κάποιοι είπαν πως πήρε μετάθεση στη Θάσο. Η Κατίνα έφυγε το 1971 στην Αμερική, όπου δημιούργησε οικογένεια. Η Κατίνα γεννήθηκε στο Πεταλίδι το 1946 και απεβίωσε το 2020 στο Σικάγο. Η κόρη της Κατίνας και του Γιάννη, μεγάλωσε με τη θετή οικογένεια στο Χαϊδάρι”.

Η κυρία που υπογράφει το μήνυμα, ονομάζεται Ιωάννα Βυθούλκα και είναι σήμερα 55 ετών. Μετά το θάνατο των θετών της γονιών, έμαθε πως ήταν υιοθετημένη. Η Ιωάννα εντόπισε το 2020 τη βιολογική της μητέρα Κατίνα, στο Σικάγο, την οποία όμως έχασε μέσα σε λίγους μήνες, λόγω σοβαρής ασθένειας. Επιθυμεί να γνωρίσει το βιολογικό της πατέρα Γιάννη, ο οποίος αν βρίσκεται στη ζωή, θα είναι σήμερα 76-80 ετών.

312478531 10225911867174577 2271962472412330948 n 1509x1536

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο