Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για προμήθεια Σκυροδέματος για την επισκευή και συντήρηση οδών του Δήμου Τριφυλίας

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, εφόσον υπάρχει συμφωνία με τις τεχνικές προδιαγραφές των ειδών και τους όρους της παρούσας διακήρυξης ,αποκλειστικά βάσει τιμών όσον αφορά την προμήθεια Σκυροδέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, εφόσον υπάρχει συμφωνία με τις τεχνικές προδιαγραφές των ειδών και τους όρους της παρούσας διακήρυξης ,αποκλειστικά βάσει τιμών όσον αφορά την προμήθεια Σκυροδέματος.

1. Πρόσβαση στα έγγραφα: Η διακήρυξη και η περίληψη θα αναρτηθούν στο ΚΗΜΔΗΣ, στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» στην ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας (www.dimostrifylias.gr) όπου παρέχεται δωρεάν, άμεση και πλήρης πρόσβαση σε αυτά και σε δύο τοπικές εφημερίδες .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν διευκρινίσεις για τους διαγωνισμούς από τα γραφεία της Δ/νσης τεχνικών υπηρεσιών ( Ι.Μεταξα & Β. Παύλου- Φιλιατρά τηλ. 2761035019 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
2. Κωδικός CPV: 44114100-3 Έτοιμο σκυρόδεμα
3. Δικαιούμενοι συμμετοχής : Δικαιώματα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, καθώς και οι ενώσεις προμηθευτών εφ’ όσον πληρούν τους όρους του άρθρου 19 του Ν. 4412/2016, συνεταιρισμοί, κοινοπραξίες προμηθευτών .Και εφόσον δεν συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού που αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 2.2 της
διακήρυξης.
4. Εγγύηση Συμμετοχής: Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής ανέρχεται στο ποσοστό 2% του προϋπολογισμού μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ήτοι ποσό 1.785,86 €.
5. Προθεσμία παραλαβής προσφορών και διενέργειας διαγωνισμού: Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 08/08/2022 και ώρα 23:59. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, και η αποσφράγιση θα γίνει την 10/08/2022 και ώρα 10:00 π.μ
6. Χρόνος και τρόπος υποβολής προσφορών:Οι προσφορές υποβάλλονται από τους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά (αναλυτικά στο άρθρο 2.4.2 της διακήρυξης).
7. Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα 12 μηνών από την επόμενη ημέρα της καταληκτικής υποβολής προσφορών.
8. Δημοσιεύσεις: Περίληψη της Διακήρυξης δημοσιεύεται στον ημερήσιο τύπο στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://www.dimostrifylias.gr/category/diagonismoi-prokiryxeis. 

ΜΕΛΕΤΗ

{pdf=https://www.dimostrifylias.gr/wp-content/uploads/2022/07/%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A4%CE%97.pdf|100%|800|google}

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΤΕΛΙΚΗ

{pdf=https://www.dimostrifylias.gr/wp-content/uploads/2022/07/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%97.pdf|100%|800|google}

ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ-ΣΚΥΡΟΔ.

{pdf=https://www.dimostrifylias.gr/wp-content/uploads/2022/07/%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A8%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97%CE%A3-%CE%A3%CE%9A%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%94..pdf|100%|800|google}

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανήγυρις Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Αγίας Τριάδος Τριπόλεως

Πανήγυρις του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Αγίας Τριάδος Τρίπολης, με τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και επακολουθούμενη λιτάνευση της εικόνας στις 31 Μαΐου. Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τελεστούν ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το πρωί.

Σπουδαία Παρουσία του Μεσσηνιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στο Κιλκίς

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στο Κιλκίς, οι αθλητές του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 αποκόμισαν εξαιρετικές εμφανίσεις, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ. Η Μελίνα Κοσμοπούλου και η Καλλιόπη Μαθιού διακρίθηκαν με θέσεις στην τελική κατάταξη, ενώ ο Δημήτρης Τσιμπούκης πραγματοποίησε μια αξιόλογη προσπάθεια, συγκεντρώνοντας 6.813 βαθμούς. Όλη η αποστολή αναδείχθηκε μέσω της καθοδήγησης της προπονήτριας Ελένης Χαντζή.

Βρυξέλλες | Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος στη συζήτηση για την ενεργειακή μετάβαση και τον εξηλεκτρισμό της Ευρώπης

Στη συζήτηση υψηλού επιπέδου για το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Δράσης για τον Εξηλεκτρισμό (EU Electrification Action Plan), που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (EESC), συμμετείχε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Χρήστος Λαμπρόπουλος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επιτάχυνση της καθαρής ενεργειακής μετάβασης της Ευρώπης, στις προκλήσεις του εξηλεκτρισμού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ