“Filiatra Run 2018” | Φιλιατρά Δήμος Τριφυλίας | Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών: “Συμμετέχουμε Τρέχουμε & Βαδίζουμε στο “FILIATRA RUN 2018″ που θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018”.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών με τη συνεργασία και τη στήριξη του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού & της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.), με αίσθημα ευθύνης και τιμής απέναντι στους δρομείς ανά την Ελλάδα, διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, με την επωνυμία “FILIATRA RUN 2018″ ο οποίος περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου (21,1 χλμ), Αγώνα Δρόμου 10 χλμ, Αγώνα Δρόμου & Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ, καθώς και Παιδικό Αγώνα 1000 μ (για μαθητές Δημοτικού).

Οι μοναδικές σε φυσική ομορφιά διαδρομές δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου (και μέσα στο δάσος) και η φιλόξενη διάθεση της τοπικής κοινωνίας και των διοργανωτών, θα κάνουν το “Filiatra Run 2018” μια ακόμη μοναδική εμπειρία για όλους.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Πληροφορίες του αγώνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα:

https://sites.google.com/view/filiatrarun

Σας περιμένουμε!

Αξία έχει η Συμμετοχή και όχι η Νίκη!!!

filiatra run septemvrios

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο