×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/galleries/arthra/2023/01/28-24190

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/galleries/arthra/2023/01/28-24189

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2023/01/28-24190

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2023/01/28-24189

Πρεμιέρα για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας

Ιανουαρίου 28, 2023
Έναρξη χθες, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 30 Ιανουαρίου 2023.

Συνολικά θα παρουσιαστούν  90 ταινίες από 32 χώρες, ενώ έχουν προγραμματιστεί εργαστήρια, σεμινάρια και ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Πρόκειται για το μοναδικό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό της Καλαμάτας να έρθει σε επαφή με αυτό το είδος, και σε εκείνο της υπόλοιπης Ελλάδας να παρακολουθήσει το πρόγραμμα διαδικτυακά, στο kalamatashortdocs.com. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω διοργάνωση έρχεται σε συνέχεια του επιτυχημένου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου.

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας διοργανώνουν το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας και ο Δήμος Καλαμάτας  και στόχος είναι έρθει το νεανικό κοινό σε επαφή με το ντοκιμαντέρ, δίνοντάς του το έναυσμα να ασχοληθεί ενεργά και δημιουργικά με δικές του παραγωγές.

Τονίζεται ότι το σύνολο των προβολών και των δράσεων είναι δωρεάν για το κοινό.

Οι φυσικές προβολές θα γίνουν στο Αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στην Καλαμάτα, ενώ το κοινό από όλη την Ελλάδα μπορεί να παρακολουθήσει ψηφιακά τις ταινίες στο kalamatashortdocs.com

Κατά την τελετή έναρξης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την αξία της διοργάνωσης, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, κάτι άλλωστε που έχει αποδείξει και με την έμπρακτη στήριξή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα.

{gallery}arthra/2023/01/28-24190{/gallery} 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia