Η Βασιλόπιτα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας έκοψε τη Βασιλόπιτά του, σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρευρέθη, κατόπιν προσκλήσεως, και στο πλαίσιο χαιρετισμού του ανέφερε πως «σε μια δημοκρατική κοινωνία ο Νομικός Κόσμος επιτελεί το ύψιστο λειτούργημα.

Λειτούργημα που συνδέεται με την ανακάλυψη της αλήθειας και με την εφαρμογή των κανόνων του δικαίου».

Ο Θ. Βασιλόπουλος τόνισε επίσης ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης χαίρει της εμπιστοσύνης του κόσμου και ευχήθηκε «υγεία και αντοχή για να φέρετε σε πέρας το δύσκολο έργο σας, παράγοντας δίκαιες αποφάσεις που έχει ανάγκη η δοκιμαζόμενη κοινωνία μας».

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά και κληρικούς. Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Μαργέλης, ο Πρόεδρος Εφετών Καλαμάτας Χαράλαμπος Μαυρίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών Καλαμάτας Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο