×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/galleries/arthra/2022/12/07-23948

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2022/12/07-23948

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παρουσίασε τη «Θνητοχώρα»

Δεκεμβρίου 07, 2022
Επιτυχία σημείωσε μία ακόμα εκδήλωση της Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Πρόκειται για την παρουσίαση της πρωτότυπης εκδήλωσης με τίτλο: «Θνητοχώρα» - Όταν η σύγχρονη μουσική συναντά τη σύγχρονη ποίηση και τη σύγχρονη ζωγραφική.

Η εκδήλωση ήταν βασισμένη στην ποίηση του Βασιλείου Ρ. Φλώρου με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΚΗΠΟΣ – Τα φωτολούλουδα του Ανεκπλήρωτου.

Την εκδήλωση υποστήριξε ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων και ο Σύλλογος Προοδευτικών Πολιτών «Συμμετέχω».

Στην μουσική σύνθεση ήταν ο Κώστας Νικολέας, στο τραγούδι ηΚωνσταντίνα Κορμά, στο φλάουτο η Ευτυχία Δημητρακοπούλου, στο μπάσο κλαρινέτο ο  Γιώργος Μίντζας και στο πιάνο η Σοφία Τσόγκα. Ποιήματα απήγγειλε ο συγγραφέας του βιβλίου. Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχαν με έργα τους σε ηλεκτρονική μορφή (σκίτσα και πίνακες) οι ζωγράφοι: Βασίλης Καριζώνης, Γιώργος Σταθουλόπουλος, Παναγιώτης Τεμπελόπουλος.

{gallery}arthra/2022/12/07-23948{/gallery} 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia