Συνεργασία με τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους της Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σημαντικό θέμα χωροθέτησης θέσεων ελλιμενισμού για τα ναυταθλητικά ιστιοπλοϊκά σκάφη στο Λιμάνι της Καλαμάτας συζητήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Μιχάλη Αντωνόπουλου και αντιπροσωπείας του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας (Ι.Ο.Κ.).

Η ομάδα εργασίας του ομίλου που συμμετείχε στις συζητήσεις, αποτελείτο, από τον πρόεδρο Γιάννη Αδαμόπουλο, τον αντιπρόεδρο Θανάση Νακόπουλο, τον ταμεία Βασίλη Κάππο και τον έφορο ανοικτής θαλάσσης Γιάννη Σαραντόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ∆ημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, όπου αναπτύχθηκαν εν συντομία προοπτικές και δυνατότητες που υπάρχουν καθώς και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελλιμενισμός ναυταθλητικών σκαφών σήμερα στο Λιμάνι.

Αναφερόμενος στο θέμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου τόνισε πως στόχος είναι σύντομα στο Λιμάνι να δημιουργηθούν υποδομές που θα εξασφαλίσουν ασφαλή και άνετο ελλιμενισμό ναυταθλητικών σκαφών, ώστε το Λιμάνι να υποστηρίξει τόσο τον ναυταθλητισμό όσο και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που θα μπορεί να προσφέρει και σε διερχόμενα σκάφη κρουαζιέρας.

Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύντομα νέα συνάντηση καθώς και να συνεχιστούν εκ μέρους του ∆ημοτικού Λιμενικού Ταμείου οι επαφές και με τους υπόλοιπους ναυταθλητικούς Ομίλους της πόλης ώστε να καθοριστούν οι υφιστάμενες ανάγκες και να προταθούν ιδέες για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο