Ο Δήμαρχος στην τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του ΜΓΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου στην Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Τελέσθηκε Αγιασμός, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Μεσσηνιακού ΓΣ Παναγιώτη Στασινόπουλο, τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που στην πόλη μας, υπάρχει και λειτουργεί ένας από τους αρχαιότερους αθλητικούς συλλόγους της πατρίδας μας» ανέφερε ο Δήμαρχος, ο οποίος επεσήμανε ότι ο αθλητισμός χρειάζεται προσπάθεια, θυσίες, συνεργασία αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες για τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι με ευθύνη της Πολιτείας στην Καλαμάτα για δεκαετίες δεν έχει υλοποιηθεί μεγάλο αθλητικό έργο.

Τέλος ο κ. Βασιλόπουλος συνεχάρη την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη για την χρηματοδότηση της ανακατασκευή του γηπέδου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΜΓΣ και στις ομάδες που θα εξυπηρετούνται στο ανακαινισμένο γήπεδο.

Μετά το κόψιμο της κορδέλας, ακολούθησε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Μεσσηνιακού και Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας.

{gallery}arthra/2022/09/08-23483{/gallery} 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο