ΑρχικήΜΕΣΣΗΝΙΑΔήμος ΚαλαμάταςΟ Δήμαρχος Καλαμάτας στη 86η ΔΕΘ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας στη 86η ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από το Σάββατο 10 έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως.

Ο κ. Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχει σε προγραμματισμένη συνάντηση με όλους τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αντικείμενο τις «100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις της Ε.Ε. έως το 2030». Στην εν λόγω συνάντηση αναμένεται να τεθούν θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου καθώς και σε ζητήματα που άπτονται των χρηματοδοτήσεων.

Επίσης, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, ο Δήμαρχος Καλαμάτας θα συμμετέχει ως ομιλητής στην ενεργειακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ, στο Αμφιθέατρο Α/Σ.Κ. «Ν. Γερμανός», εντός των εγκαταστάσεων της Έκθεσης. Η εκδήλωση έχει τίτλο: «Πορεία προς την Κλιματική Ουδετερότητα. Οι Δήμοι της Ελλάδας και της Κύπρου που επελέγησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “100 Κλιματικά Ουδέτερες και έξυπνες πόλεις έως το 2030”».

Μετάβαση στο περιεχόμενο