Δράση από τα ΚΔΑΠ για την «Προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις διοργάνωσαν εθελοντική δράση με θέμα την «Προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος».

Σκοπός της δράσης ήταν η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

Στο πλαίσιο αυτό,  επισκέφθηκε κάθε δομή ΚΔΑΠ εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καλαμάτας και ενημέρωσε τα παιδιά για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και τους κανόνες συμπεριφοράς μας κατά την επίσκεψή μας στην παραλία.

Στόχοι της δράσης ήταν η εκπαίδευση των παιδιών από μικρή ηλικία και η ενεργοποίησή τους σε δράσεις που σχετίζονται με την Κλιματική Αλλαγή, την Οικολογία και την Περιβαλλοντική Ευαισθησία.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας ευχαριστούν θερμά την Ανθυποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Καλαμάτας, Δήμητρα Παναγιωτοπούλου, και την Ανθυπασπιστή του Λιμενικού Σώματος Καλαμάτας, Μπίτζα Σοφία, για τις επισκέψεις τους στα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας και τις χρήσιμες πληροφορίες που μοιράστηκαν με τα παιδιά.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο