Υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Πλατύ από τον Δημοτικό Ιατρό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε σταθερή ημέρα, μία φορά την εβδομάδα (κάθε Τρίτη), ο Δημοτικός Ιατρός Γιώργος Πανομήτρος, μαζί με νοσηλεύτρια του Δήμου θα παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Κοινότητα Πλατέος.

Η αρχή έγινε σήμερα, Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σπύρο Μαρούλη, μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας και κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν την ικανοποίησή τους, καθώς ένα πάγιο αίτημα για την εξυπηρέτηση της περιοχής με ιατρό, βρήκε ανταπόκριση από το Δήμο.

Το Πλατύ επισκέφτηκε σήμερα, με αφορμή την επαναλειτουργία του Ιατρείου, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Φάβα. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Χαιρόμαστε καθώς ένα πάγιο αίτημα της Κοινότητας Πλατέος υλοποιήθηκε. Κάθε Τρίτη θα βρίσκεται εδώ ο Δημοτικός Ιατρός για να λειτουργεί το ιατρείο, το οποίο είχε να λειτουργήσει τουλάχιστον επτά χρόνια, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής».

Ιδιαίτερη μνεία τόσο από τον Δήμαρχο, όσο και από τον πρόεδρο της Κοινότητας έγινε στον επιχειρηματία και μεγάλο δωρητή του Δήμου, Γεώργιο Μαντζή. Σημειώνεται ότι το αγροτικό ιατρείο φιλοξενείται σε δημοτικό κτήριο το οποίο πριν μερικά χρόνια κατασκεύασε ο κ. Μαντζής στο Πλατύ, στην μνήμη των γονέων του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο