Εφυγε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η πρόσκληση για την τεχνική σύσκεψη σχετικά με το αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας

Πρόσκληση απεστάλη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα προς όλα τα μέρη που θα συμμετάσχουν στην τεχνική σύσκεψη για το θέμα του αντιπλημμυρικού έργου της Καλαμάτας, η οποία συγκαλείται την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Η πρόσκληση απευθύνεται, μεταξύ άλλων, προς τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, τους αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος Ανδρέα Τσουκαλά, Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρο Βερούτη και Οικονομικών και Διοίκησης Χρήστο Λαμπρόπουλο -με την ιδιότητά τους και ως μηχανικοί- καθώς επίσης προς τους εκπροσώπους φορέων του τεχνικού κόσμου (ΤΕΕ), όπως και σε υπηρεσιακούς τεχνικούς παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας, αλλά προς τον μελετητή του εν λόγω έργου

Στην σύσκεψη, στην Τρίπολη, την ερχόμενη Τρίτη, θα μετάσχουν τεχνικοί που έχουν και δημόσια ιδιότητα, πραγματοποιείται δε εν όψει και της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για γνωμοδότηση επί της περιβαλλοντικής μελέτης του πιο πάνω έργου, όπως έχει επανειλημμένως διευκρινίσει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

 

Την πρόσκληση του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο