Συνεργασία Δήμου με την Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εν αναμονή της απόφασης για την καταλληλότητα του χώρου στην Μπιρμπίτα, βρίσκεται ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνέχεια των όσων έχουν ανακοινωθεί από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργο Σταμάτη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Αυτό, επιβεβαιώθηκε και κατά τη συζήτηση – ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα χθες, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, με αφορμή την παρουσία του κ. Σταμάτη σε εκδήλωση στη Μεσσήνη. Παρόντες, επίσης, ήταν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς και ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των διαδικασιών για την από κοινού κατάρτιση ενός συγκεκριμένου σχεδίου δράσης, υπάρχει συνεργασία μεταξύ υπηρεσιών του Δήμου και της Γενικής Γραμματείας. Τις προηγούμενες ημέρες δε, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο, συνάντηση εργασίας για θέματα Ρομά, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Γιώργου Φάβα, στελεχών της Διεύθυνσης Πρόνοιας και κλιμακίου τεχνοκρατών με επικεφαλής την συνεργάτιδα του Γενικού Γραμματέα, κα. Ελευθερία Κουμαλάτσου.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο