Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών στην Καλαμάτα με συμμετοχή 700 παιδιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών απ’ όλη τη χώρα ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, το Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών της Footy Academy, που διεξήχθη στην Καλαμάτα.

Για τρεις ημέρες περισσότερα από 700 παιδιά από Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, φιλοξενήθηκαν σε γήπεδα της Καλαμάτας, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και θέαμα.

Χθες, Τετάρτη 23 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε γιορτή με παρουσίαση των ομάδων και απονομές μεταλλίων συμμετοχής. Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, καλωσόρισε αθλητές και προπονητές, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Τουρνουά στην Καλαμάτα και σημείωσε ότι «είμαστε δίπλα στα παιδιά που αθλούνται και τα καμαρώνουμε».

Το τουρνουά, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τη μεγάλη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, διατέθηκαν στην «Κιβωτό του κόσμου».

{gallery}arthra/2022/06/23-23050{/gallery} 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο