Ανάδοχος για την επισκευή στα κτήρια των Δημοτικών Σχολείων Άνω και Κάτω Άμφειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προχωράει η διαδικασία επισκευής των κτηρίων Δημοτικών Σχολείων Άνω και Κάτω Άμφειας Δήμου Καλαμάτας, μέσω των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που εντάσσονται στο έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΑΜΦΕΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΜΦΕΙΑΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ», προϋπολογισμού 161.164,02 €.

Τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και υπεγράφη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Θανάση Γιάνναρη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», σύμβαση ανάθεσης κατασκευής έργου.

Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Τίμο Κατσίπο και τον Δ/ντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, σχετική ενημέρωση έλαβε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Σημειώνεται ότι το έργο επισκευής των Δημοτικών Σχολείων σε Άνω και Κάτω Άμφεια διεκδίκησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Μαλαπάνης, ενώ προσωπικό ενδιαφέρον υπήρξε και από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο