Θετική γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Master Plan του Λιμένα Καλαμάτας

Θετική γνώμη επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Προγραμματικό Σχέδιο (MASTERPLAN) Λιμένα Καλαμάτας» εξέφρασε με αυξημένη πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της 3ης/2022 συνεδρίασης του Σώματος.

Μετά από διαλογική συζήτηση, όπου εκφράστηκαν όλες οι απόψεις, με τη συμμετοχή του μελετητή ο οποίος και έδωσε απαντήσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν, το Σώμα γνωμοδότησε θετικά με την επισήμανση να περιληφθεί η 60/2020 απόφαση του Δ.Σ. σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις ανατολικά των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων και έως τον υπήνεμο μόλο, καθώς επίσης, η τελική μορφή των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων να οριστικοποιηθεί κατά τη φάση σύνταξης των μελετών και των τευχών δημοπράτησης.

Σημειώνεται ότι πριν εκφραστεί το Δημοτικό Συμβούλιο, θετική γνώμη είχαν εκφράσει σε αντίστοιχες αποφάσεις τους, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Συμβούλιο Κοινότητας Καλαμάτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο