Συζήτηση στο θεματικό εργαστήρι για την ανθεκτικότητα της πόλης και τις σχετικές υποδομές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενδιαφέροντα ήταν τα στοιχεία και οι απόψεις που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε με αφορμή το Θεματικό Εργαστήρι του Άξονα «Ανθεκτικότητα της πόλης και σχετικές Υποδομές», στο πλαίσιο της προετοιμασίας σύνταξης της πρότασης υποψηφιότητας του Δήμου Καλαμάτας στο δίκτυο των 100 έξυπνων και κλιματικά ουδέτερων πόλεων έως το 2030.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρ. Μαλαπάνης», στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, με τη συμμετοχή –μεταξύ άλλων- του συντονιστή του Άξονα, Βασίλη Διαμαντόπουλου και των εισηγητών των θεματικών ενοτήτων Ελένης Αλεξοπούλου (αντιπλημμυρικά έργα), Τάσου Αδαμόπουλου (Αντιδιαβρωτικά Έργα & Αντισεισμική Προστασία), Μανώλη Μάκαρη (δημόσια Υγεία) και Βασίλη Διονυσόπουλου (ψηφιακές υποδομές & διασφάλιση λειτουργικότητας τους).

Επόμενο θεματικό εργαστήρι έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, στο ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας με αντικείμενο «Πολεοδομικός σχεδιασμός & Αστικό Περιβάλλον».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο