Στην Καλαμάτα ο Γιώργος Παπανδρέου (pics-vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Καλαμάτα επισκέφτηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής και πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/2maG8cjWPPU” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Παπανδρέου στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», μίλησε για το σχέδιο της παράταξης μετά τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, που θα κρίνουν και τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία ακολούθησε σιγή ενός λεπτού, στην μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

255536026 1030851591029076 2254872912862191763 n

Ο πρώην Πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στην ιστορία της παράταξης, ενώ άσκησε κριτική στην Νέα Δημοκρατία για την κατάσταση στην οποία έφερε τη χώρα, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ. ήταν η παράταξη που ένωσε όλους τους Έλληνες.

Ο κ. Παπανδρέου στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει συμμετοχή στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου, έτσι ώστε «να σηκώσουμε τον πράσινο ήλιο πάνω από την Ελλάδα, που κάθε σύντροφος θα έχει τη δική του φωνή».

papandreou kalamata

Στη συνέχεια, τόνισε ότι στις 5 Δεκεμβρίου, δεν εκλέγουμε μόνο πρόεδρο της παράταξης, αλλά διασφαλίζουμε την πρόοδο της ενότητας στην παράταξη, μιλώντας για τις πολλές προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Επιπρόσθετα, μίλησε για τις καινοτομίες που έκανε ως Πρωθυπουργός, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στους νέους ανθρώπους σημειώνοντας, ότι πρέπει να στηρίξουμε τις παραγωγικές δυνάμεις και τον πολίτη.

papandreou

Κλείνοντας, κάλεσε όλους να κάνουν μια γερή παράταξη, τονίζοντας ότι όλα μπορούν να γίνουν, εάν υπάρχει ένα σχέδιο.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αντάλλαξε απόψεις με τους παρευρισκόμενους και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

papandreou episkepsi

papandreoujpg

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο