×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/pnagr/public_html/images/galleries/arthra/2021/10/14-21806

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2021/10/14-21806


Σε διάφορα σημεία του Δήμου, επιχειρούν από νωρίς το πρωί μηχανήματα έργου των Διευθύνσεων Τεχνικών και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών καθώς και μηχανήματα της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Απομακρύνονται φερτά υλικά, καθαρίζονται εκ νέου οι λεκάνες απορροής και οι έξοδοι των ρεμάτων, ενώ παρεμβάσεις σημειώνονται σε σημεία της πόλης σύμφωνα με την προτεραιοποίηση, όπως αυτή έχει καταγραφή από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Παράλληλα ο Δήμος είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους συναρμόδιους φορείς (Περιφέρεια, Πυροσβεστική Υπηρεσία κ.λπ.) ώστε να αντιμετωπιστούν συνέπειες από το κύμα κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή μας.

{gallery}arthra/2021/10/14-21806{/gallery} 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia