Συνάντηση Δημάρχου Καλαμάτας με το Κοινοτικό Συμβούλιου Ασπροχώματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έργα και παρεμβάσεις που αφορούν την Κοινότητα Ασπροχώματος, τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βασίλη Σακκά, σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι κοινοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Μανούσος, Σταύρος Τσιχριτζής, Ηλίας Γυφτέας και Γιάννης Ζαγαρέλος.

Υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά του Δήμαρχου, ενώ συζήτηση υπήρξε και για θέματα καθημερινότητας.

Η συνάντηση εντασσόταν στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων του Δημάρχου με τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων για την παρακολούθηση της πορείας των έργων και για την αντιμετώπιση τοπικών ζητημάτων σε κάθε ενότητα.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2026: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στην Τρίπολη

Σε πασχαλινούς ρυθμούς μπαίνει η αγορά της Τρίπολης, με...

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

Στην Τρίπολη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπεγράφη η...

“Έφυγε” ο Θεόδωρος Δεδούσης σε ηλικία 79 ετών

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου...

Επιτυχής ολοκλήρωση άσκησης ΛΕΥΚΟΘΕΑ. Συντονισμένη Διαχείριση Συμβάντων Χιονόπτωσης στην Στεμνίτσα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2026, στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας, η άσκηση επί χάρτου «ΛΕΥΚΟΘΕΑ», την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αρκαδίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης. Την άσκηση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Καζάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ