×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/pnagr/public_html/images/galleries/arthra/2021/09/08-21605

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2021/09/08-21605


Το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Ιωάννη Μπουγά, για θέματα του Σχολείου, λίγο πριν την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2021-2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω Σχολείο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον κ. Μπουγά να υπογραμμίζει την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας και του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, με αφορμή την επίσκεψη στο 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του είχε τονίσει ότι είναι σημαντικό να συντηρηθούν όσο καλύτερα γίνεται τα σχολεία και στο πλαίσιο αυτό πολλές είναι οι παρεμβάσεις που εξελίχθηκαν κατά τη θερινή περίοδο αλλά και θα ακολουθήσουν, είτε μέσω της μεγάλης εργολαβίας που είναι ενεργή, είτε με μέσα και προσωπικό του Δήμου. Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε, επίσης, τον κ. Μπουγά για την πολύ καλή δουλειά και προσφορά του, διατηρώντας το Σχολείο στη σημερινή του κατάσταση, περιποιημένο και φιλόξενο για τους μαθητές του.

{gallery}arthra/2021/09/08-21605{/gallery}

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia