×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/pnagr/public_html/images/galleries/arthra/2021/09/08-21606

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/arthra/2021/09/08-21606Φωτισμός ανάδειξης στο κτήριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου - Ακολουθούν Πνευματικό Κέντρο και «Τέντα»

Σεπτεμβρίου 08, 2021
Το κτήριο που στεγάζεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας, που πρόσφατα ανακαινίστηκε, είναι το πρώτο από τα κτήρια της πόλης που μελετήθηκε και έγινε εγκατάσταση φωτισμού ανάδειξής του, στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου Καλαμάτας και της εταιρείας «ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΤΕΕ».

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εταιρεία, που υλοποίησε το έργο αναβάθμισης οδοφωτισμού στο Δήμο, είχε δεσμευτεί για την εκπόνηση 10 μελετών φωτισμού και την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για τρία σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

DSC 0127 Medium

Χθες, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, υπήρξε η φωταγώγηση του κτηρίου που φιλοξενεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο, ενώ ακολουθούν το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και το Κλειστό της Τέντας.

Μελέτες, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, θα γίνουν επίσης για το Μέγαρο Χορού, το κτήριο που στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, το Σχολείο Μπενάκη, το Βιοτεχνικό Πάρκο, το Κτήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού, βοηθητικά κτήρια και αποθήκες, το Δημοτικό Ωδείο, το Ζουμπούλειο και το Λαογραφικό Μουσείο Καλαμάτας - Αρχοντικό Κυριακού.

Όσον αφορά την κάλυψη του κόστους για τα κτήρια που η εγκατάσταση δεν καλύπτεται από τη δέσμευση που η εταιρεία έχει αναλάβει, θα αναζητηθεί είτε χρηματοδότηση από κάποιο πρόγραμμα είτε θα γίνει κάλυψη από δημοτικούς πόρους.

{gallery}arthra/2021/09/08-21606{/gallery}

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia