Ομογενείς από τις ΗΠΑ στον Δήμαρχο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστόνης ΗΠΑ) Βασίλειο Καυκά και τον πρ.κάτοικο Lowell, Γεράσιμο Καυκά, σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Υπήρξε συζήτηση για τη συνεργασία Δήμου με την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων, ενώ επισφραγίστηκε και τυπικά, με δια ζώσης επαφή, η διαδικασία της αδελφοποίηση των δύο ιστορικών πόλεων, Καλαμάτας και Lowell.

Κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν τον Απρίλιο του 2022 να πραγματοποιηθεί επίσκεψη αντιπροσωπείας της Καλαμάτας στο Lowell, προκειμένου να γίνει και η τελετή αδελφοποίησης των πόλεων.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο